10.9. Maijan ja Saimin ilta

Tätä iltaa on odotettu – Maija Vilkkumaan ja Saimi Hoyerin esimmäinen yhteinen esiintyminen Hotelli Punkaharjulla perjantaina 10.9.2021. Tule kokemaan tämä ainutkertainen ilta suurien tunteiden, tarinoiden ja musiikin äärellä.

Tunnelmallisena syyskuun iltana puhe, musiikki ja vahva tulkinta kietoutuvat yhteen Maija Vilkkumaan ja Saimi Hoyerin kohdatessa Hotelli Punkaharjulla. Illan aikana karismaattiset naiset tulkitsevat tarinaansa omalla tavallaan, Saimi puheen ja Maija musiikin kautta, jolloin tarinat kietoutuvat yhteen unohtumattomalla tavalla. Tämän ainutlaatuisen illan kantavina teemoina ovat pelottomuus, intohimo, rohkeus, heittäytyminen sekä rakkaus omaan tekemiseen. Tule kuuntelemaan ja katselemaan kahta karismaattista, lumovoimaista ja lämminsydämistä naista.

Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin Satumaa-tango sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Hän on uransa aikana julkaissut seitsemän soololevyä, joilta muistetaan Satumaa-tangon lisäksi mm. hitit Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin ja  Siks ku mä halusin.

***

klo 19 Kolmen ruokalajin illallinen 89€ (sis. konsertin)
klo 20 Maistelulautanen 59€ (sis. konsertin)
n. klo 21:00 konsertti

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311