11.8.2021 Vesta ja Arppa

Keskiviikkona 11.8.2021 Vestan ja Arpan tuotantoa kuullaan ensimmäistä kertaa Hotelli Punkaharjulla. Vesta ja Arppa ovat parhaat kaverukset. Tänä kesänä he päättivät lähteä kiertämään Suomea kaksistaan, koska Arpalla on auto ja kumpikin rakastaa seikkailuja. Yhteiskeikalla kuullaan tuttuja lauluja kummankin valikoimasta.

***

Suomenkielisen popin suunnannäyttäjäksi tituleerattu Vesta julkaisi kehutun Lohtulauseita-esikoisalbuminsa vuonna 2018. Albumi nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi peräti kolmeksi viikoksi. Albumi on myynyt platinaa ja useampi single on striimannut jalometallia: Ota varovasti platinaa ja Sun katu, Turvallista sotaa sekä Lohtulauseita kultaa. Helsingin Sanomat kirjoitti Vestan olevan ”parasta mitä suomalaisessa valtavirtapopissa on tällä hetkellä tarjolla”.

Kriitikoiden ja kuulijoiden ylistämä Vesta palkittiin helmikuussa 2019 Vuoden tulokas -Emmalla ja Soundi-lehti palkitsi artistin Master of Pulpets -tulokaspalkinnolla todeten Vestan ”yhdistävän indien ja valtavirran, uskottavuuden ja kaupallisuuden, merkityksellisyyden ja hittipotentiaalin”. YleX Läpimurto -äänestyksessä Vesta palkittiin sekä raadin että yleisöäänestyksen valintana Vuoden Läpimurroksi. Vestan vuona 2021 julkaistavan kakkosalbumin ensimmäinen single, hurmaava Valonsäteet, julkaistiin toukokuussa 2020.

Arppa on skeittari ja laulutyöläinen, jonka juuret ovat vahvasti Kokkolan Ykspihlajassa, jonne myös moni hänen teoksistaan sijoittuu. Hänen sävellyksensä ovat ajattomia ja tekstit pieniä tuokiokuvauksia. Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa. 

Omakustanteisen debyyttialbuminsa elokuussa 2020 julkaissut artisti nautiskelee olostaan indielupausten joukossa. Arpan meriittejä ovat muun muassa lukuisat noteeraukset kotimaisissa radioissa, loppuunmyyty keikka Korjaamon Vaunusalissa syksyllä 2020 sekä ehdokkuus YleX-läpimurtolistauksessa. 

***

klo 19 illallinen
n. klo 21 konsertti
saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Hinta 89€, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen sekä konsertin
Hinta 54€, sisältäen Hotelli Punkaharjun Makujen Kimara -maistelulautasen sekä konsertin

***

Lisätietoja ja varaukset:

Illan ainutlaatuisuuden vuoksi ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla. Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä ja lähetämme varausvahvistuksen vastausviestillä sähköpostiin. Pahoittelemme mahdollista viivettä vastauksissamme, myyntipalvelumme ruuhkautuessa sekä kesän että konserttien suuresta kysynnästä johtuen. Odotathan siis rauhassa varausvahvistusta.