10.10.2020 Duo Salmenkivi ja Tossavainen

***

Lipsaset -yhtyeestä tunnetut Salmenkivi & Tossavainen esiintyvät duona Hotelli Punkaharjussa lauantaina 10.10.2020

Duo on pieni, mutta hyvin sopeutuvainen ja taipuisa kokoonpano; vain kaksi laulajaa, akustiset kitarat ja mausteena huuliharppu. Ohjelmisto sisältää  tuttuja kotimaisia ja kansainvälisestikin tunnettuja kappaleita ja mukaan on valittu myös muutama vähemmälle radiosoitolle jäänyt kappale, jotka kuitenkin ansaitsevat tulla kuulluiksi. Varmaa on, että illan aikana pistetään jalalla koreasti ja tanssitaan hyvän musiikin tahtiin.

Varaa siis paikkasi pian ja tule nauttimaan elävästä musiikista ja hyvästä tunnelmasta Hotelli Punkaharjussa. Vuorovaikutus yleisön kanssa hyvässä hengessä ja mukavassa ympäristössä, tekee elävästä musiikista nautittavaa; niin yleisölle kuin esiintyjillekin!

Ilta alkaa noin klo 21:00, hinta 15€/hlö.

Lauantaina 10.10.2020 Hotelli Punkaharjulla vietetään Hurmaannu ja hekumoi -viikonloppua, jonka aikana hämmennytään kauneudesta, kohtaamisista ja yhteisistä hurmioitumisen hetkistä Hotelli Punkaharjulla. Tutustu päivän tarkempaan ohjelmaan täällä ja varaa paikkasi pian tai osallistu ennen konserttia järjestettävään Anne-Mari Pahkalan muotinäytökseen liput 69€/hlö sisältäen kolmen ruokalajin illallisen. Lue lisää muotinäytöksestä täältä.

Varaukset ja tiedustelut:
p. 015 511 311