18.2.2022 Gunun Klubi: Paleface

Gunun Klubilla on tiedossa erikois-ilta 18.2.2022 kun vieraaksi saapuu sanataiteilija Karri ”Paleface” Miettinen.

***

Konsertin musiikillinen anti koostuu folk- ja rap -musiikin nykyaikaisesta symbioosista.

Miihkali Jaatinen on yhtyeen kantava harmoninen ja rytminen voima banjoineen ja äänipalettia laajentaa Aino Ruotala kanteleella. Klubin isäntä, trumpetisti Mikko Gunu Karjalainen puolestaan kuorruttaa kokonaisuuden lyyrisellä improvisoinnillaan.

Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Esikoisalbumi ”The Pale Ontologist” (2001) oli kotimaisen hip-hopin kentällä kulmakivi ja se huomattiin myös ulkomailla. Hittisinglet kuten ”Back to Square One” sekä ”The Ultimate Jedi Mind Trick – Episode IV” ovat varmasti jäänet ihmisten mieliin ja ne toivatkin Palefacelle faneja myös kaikkien genrerajojen ulkopuolelta.

Vuonna 2003 julkaistu kakkosalbumi ”Quarter Past” jatkoi samaa linjaa edeltäjänsä kanssa ja viimeistään silloin oli selvää, että Paleface oli raivannut paikkansa Suomen musiikkigenren eturiviin ja kiistattomasti kotimaisen hip-hopin kovimmaksi nimeksi ja valtiaan paikalle.
Vuoteen 2016 mennessä Paleface on julkaissut yhteensä kahdeksan albumia, joista varsinkin kolme suomenkielistä albumia ovat kaikki saaneet valtavan positiivisen vastaanoton ja tuoneet Palefacelle kunnianosoituksia niin Emmoina, kuin vuonna 2016 myönnetyn kulttuuripalkinnon muodossa.

Paleface laulu, rap
Mikko Gunu Karjalainen trumpetti
Miihkali Jaatinen banjo
Aino Ruotanen kannel

***

Aikataulu:
klo 18:30 Kolmen ruokalajin illallinen
klo 20 Maistelulautanen
n. klo 21 Konsertti

Liput:
89€/hlö, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen ja konsertin
59€/hlö, sisältäen maistelulautasen ja konsertin
39€/hlö, sisältäen konserttilipun

***

 Varaukset ja tiedustelut: 

Illan ainutlaatuisuuden takia varaukset ainoastaan sähköpostitse. Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä.