18.7.2021 Maaret Kallio ja Waltteri Torikka – Toivon ilta

TOIVON ILTA
kun sanat ja sävelet kohtaavat unohtumattoman illallisen, puhetta ja sanoja sekä tunnelmallista musiikkia ja lauluja, on ilta täynnä toivoa

Sunnuntaina 18.7.2021 Maaret Kallio ja Waltteri Torikka kohtaavat Hotelli Punkaharjussa.

Suomen luetuimman psykoterapeutin Maaret Kallion viime vuonna ilmestynyt kirja Voimana Toivo pureutuu toivoon merkittävänä hyvän elämän tekijänä. Hotelli Punkaharjun Toivon Illassa Waltteri Torikan viime vuonna ilmestyneen Toivo-albumin musiikki ja laulut soivat kesäillassa sanojen kanssa erikseen, yhdessä keskustellen ja lomittain. Sanat kumpuavat musiikista ja musiikki inspiroituu sanoista.

Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme.

Waltteri Torikka, suomalainen ooppera- ja konserttilaulaja, on murtanut ja ylittänyt genrerajoja kotimaassaan ennakkoluulottomasti. Hän on esiintynyt suurilla areenoilla, laulanut viihdettä ja oopperaa kaikilla suurilla kotimaan estradeilla sekä julkaissut menestysalbumeita – laulaen itsensä suomalaisten sydämiin. 

Alkuruoan lomassa Maaret Kallio johdattaa illallisvieraat illan teemaan. Illallisen loppupuolella Toivon Voima pääsee valloilleen sanojen ja sävelten liittoutuessa toisiinsa ja toisilleen tilaa antaen.

***

Toivo kannattelee hyvää elämää.

Maaret Kallio, luennoitsija
Waltteri Torikka, baritoni
Jukka Nykänen, pianovirtuoosi

Hinta 99 €, sisältäen neljän ruokalajin illallisen sekä illan täynnä toivoa
Ilta alkaa klo 19, saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

***

Lisätietoja ja varaukset:

Illan ainutlaatuisuuden vuoksi ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla. Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä ja lähetämme varausvahvistuksen vastausviestillä sähköpostiin. Pahoittelemme mahdollista viivettä vastauksissamme, myyntipalvelumme ruuhkautuessa sekä kesän että konserttien suuresta kysynnästä johtuen. Odotathan siis rauhassa varausvahvistusta.