19.3.2022 ”Yllätä rakkaimpasi” – Rakkauslaulujen ilta

”Yllätä rakkaimpasa” – Rakkauslaulujen ilta Hotelli Punkaharjussa on tunteellinen, yllättävä ja ihana ja tarjoaa koskettavia tarinoita myös yleisön joukosta.

***

Maaliskuussa kuullaan taas sulosointuisen laulaja Katja Ellen ja pianisti Teemu Nikalin rakkaudentäyteisiä sointuja, kun Yllätä Rakkaimpasi -rakkauslaulujen ilta valloittaa Hotelli Punkaharjun salit. Katja ja Teemu tarjoilevat herkän kattauksen kauniita säveliä, koskettavia tarinoita ja suuria tunteita illallisen jälkeen, sillä ohjelmistoon on valittu tunteikkaiden kappaleiden ja rakkauslaulujen lisäksi kolme laulua tarinoineen ennakkohaun perusteella yleisön joukosta.

Yllätä rakkaimpasi -konserttiin haetaan mukaan nyt 3 tarinaa lauluineen. Yllättää voit mielitiettysi, mahdollisen mielitiettysi, ystäväsi, anoppisi tai vaikka tulevan vaimosi tai työtoverisi, jolle et ole koskaan saanut sanotuksi kuinka tärkeä hän sinulle on. Kerro meille kenet haluat illassa yllättää, miksi ja millä laululla? Anna hänet ilmi 6.3.2022 mennessä ja kerro toivelaulusi tarinanne kera lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Ilmoitamme mukaan valituille hakijoille ennakkoon henkilökohtaisesti.

Rakkauslaulujen illassa tarjolla on ensi kertaa tarjolla myös Uuden-Seelannin palkitun viinitalon Villa Marian viinejä. Villa Marian uusi Earth Garden -viinisarja on tuotettu luonnonmukaisesti sekä BioGrow-sertifioidusti: maaperää kunnioittaen sekä luonnon kukkia kasvattaen.

Tule nauttimaan rakkauslaulujen ja rakkauden täyttämästä illasta, yllätyksistä ja tarinoista!

Katja Elle laulu
Teemu Nikali piano

***

Aikataulu:
klo 18 Kolmen ruokalajin illallinen
klo 20 Maistelulautanen
n. klo 21 Konsertti

Liput:
69 €/hlö, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen, viinipaketin ja konsertin
39 €/hlö, sisältäen maistelulautasen, lasillisen viiniä ja konsertin