20.7.2021 Linda Lampenius ja Waltteri Torikka – Klassisk rebell – la diva

Hotelli Punkaharju ylpeänä esittää ensimmäistä kertaa yhteiskonsertissa ”KLASSISK REBELL – LA DIVA”
Linda Lampenius & Waltteri Torikka sekä maanantaina 19.7.2021 että tiistaina 20.7.2021.

***

Tänä vuonna ”Klassisk rebell” (kesytön elämäni) -elämänkerran julkaiseva suomalainen viulisti- ja viihdetähti Linda Lampenius esiintyy harvoin kotimaassaan. Lampenius on asunut ja esiintynyt pääasiassa ulkomailla vuodesta 1997, työskennellen muun muassa EMI Classics -levymerkin maailmanlaajuisena artistina usean vuoden ajan. Hän on konsertoinut ympäri maailmaa merkittävillä areenoilla. Tänä kesänä hänen karismaattinen ja sielukas viulisminsa soi ensimmäistä kertaa Hotelli Punkaharjun juhlasalissa.

Waltteri Torikka, suomalainen ooppera- ja konserttilaulaja, on murtanut ja ylittänyt genrerajoja kotimaassaan ennakkoluulottomasti. Hän on esiintynyt suurilla areenoilla, laulanut viihdettä ja oopperaa kaikilla suurilla kotimaan estradeilla sekä julkaissut menestysalbumeita – laulaen itsensä suomalaisten sydämiin. 

”KLASSISK REBELL – LA DIVA” -illalliskonsertti Hotelli Punkaharjun maisemissa on ainutlaatuinen ilta täynnä järisyttäviä musiikillisia hetkiä laidasta laitaan, herkkiä tunnelmapaloja, suuria tunteita – säveliä, joissa kaikuu suomen kesä ja elämänmakuinen elämä.

Sävelet luodaan ilmoille pianovirtuoosi Jukka Nykäsen avustuksella. Illalliskonsertissa kuullaan vierailevana solistina myös suurta lupausta, vuoden 2019 Kangasniemen laulukilpailun voittajaa sopraano Annika Leinoa.

***

”Klassisk rebell – La Diva” – illalliskonsertti
Linda Lampenius, viulutaiteilija
Waltteri Torikka, baritoni
Annika Leino, sopraano
Jukka Nykänen, pianovirtuoosi

klo 19 illallinen
n. klo 21 konsertti
saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Hinta 139 €, sisältäen neljän ruokalajin illallisen sekä konsertin

***

Lisätietoja ja varaukset:

Illan ainutlaatuisuuden vuoksi ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla. Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä ja lähetämme varausvahvistuksen vastausviestillä sähköpostiin. Pahoittelemme mahdollista viivettä vastauksissamme, myyntipalvelumme ruuhkautuessa sekä kesän että konserttien suuresta kysynnästä johtuen. Odotathan siis rauhassa varausvahvistusta.