21.-23.5.2021 Saimaa Gastronomy – Villiyrttien taikaa

Kevään parhaimmat maut ovat tarjolla Sadonkorjuun teemaviikonlopussa Hotelli Punkaharjulla sekä muissa Saimaa Gastromy -kohteissa; Sahanlahti ResortTeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano.

***

perjantai 21.5.2021

klo 18-20:30 Viiden ruokalajin illallinen
Muikunmätiä ja villiyrttejä
Valkoista parsaa ja karhunlaukkaa
Villikalaa, kotkansiipiä ja lakritsinjuurta
Juustoa ja nokirouskua
Mesiangervokakkua ja vadelmia
Hinta 59€/hlö

***

lauantai 22.5.2021

klo 10-16 Puoti avoinna

klo 9-11 Villiyrttiretki Sami Tallbergin johdolla
Keväinen luonto on pullollaan vihreää superruokaa – puhtaita, kotimaisia villiyrttejä. Miten monella tapaa villiyrttejä voikaan käyttää ja nauttia! Onko villiyrttien maailma tullut jo tutuksi vai jäänyt kenties vielä tutkimatta kokonaan? Lähde villiruokavelho Sami Tallbergin matkaan villiyrttiretkelle, jonka aikana tunnistetaan luonnossa villiyrttejä ja keskustellaan niiden käyttötarkoituksista.
Hinta 30€/hlö

klo 12-14.30 Lounas
Savulahnaa ja suolaheinää
Villisieni ’tabbouleh’
Villiyrttisalaattia ja tyrniä
Muikku boquerones ja katajaa
Hereford Osso buco ja villiyrttigremolataa
Hillosperunaa ja mäntyä
Väinönputkivanukas ja herukanlehtihunajaa
Hinta 35€/hlö

klo 15.30-15 Drinkkikoulu villiyrteistä
Drinkkikoulussa opit valmistamaan baarimestari Juha Konttisen avulla villiyrteistä drinkkejä. Pääset loihtimaan myös oman erikoisesi!
Hinta 25€/hlö

klo 18-20:30 Viiden ruokalajin illallinen
Sokerisuolattua siikaa ja mäntyä
Korvasienikeittoa ja litulaukkaa
Karitsaa, herneitä ja maarianheinää
Juustoa ja sikurirouskua
Ilma Lindgrenin leivos
Hinta 59€/hlö

***

Tarjoamme monipuolisia herkkuja puhtaista ja tuoreista kevätkauden antimista. Saavu nauttimaan taianomaisista kevätpäivistä Hotelli Punkaharjuun!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***

Varaukset ja tiedustelut:
p. 015 511311