27.-29.11.2020 Pieniä ihmeitä -joogaviikonloppu

Suuren kysynnän vuoksi tarjoamme marraskuun loppuun vielä yhden joogaviikonlopun! Pieniä ihmeitä -joogaviikonlopussa laskeudutaan pian koittavaan jouluun, nautitaan, rentoudutaan, ollaan läsnä hetkessä kehoa kuulostellen sekä hämmennytään pienistä ihmeistä. Viikonloppu tarjoaa upean kokemuksen kaikille aisteille ja samalla mahdollisuuden pysähtyä syksyisen harjun sylissä. Missä muualla voit kuulla upeaa Knipiä villasukat jalassa?

Viikonlopussa vuorottelevat lempeä liike ja pysähtyminen sekä hiljaisuus ja kaunis musiikki. Näistä elementeistä muotoutuu unohtumaton kokonaisuus, ainutlaatuinen kokemus joogaviikonlopusta Knipin keikkaan yhdistettynä.

Ohjelmassa on tietysti myös keittiömme ainutlaatuisia herkkuja, jotka on suunniteltu erityisesti viikonloppua varten. Toiveiden mukaisesti pääsemme nauttimaan kasvispainotteisia herkkuja koko viikonlopun ajan.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat tutut Nina Massa ja Tero Vänttinen. Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

***

Joogaviikonlopun hinnat:
Yhden hengen huoneessa majoittuen 600€
Kahden hengen huoneessa kahdestaan majoittuen 505€
Sviitissä kahdestaan majoittuen 580€
Lisävuoteessa majoittuen 395€
Kahden hengen huoneessa yksin majoittuen 670€

Hinnat sisältävät majoituksen, ohjelman ja ruokailut. Ohjelma aikatauluineen lähetetään lähempänä viikonloppua osallistujille.”

Viikonlopun toteutuminen edellyttää 8 hengen osallistumista.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisehtoja.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311