27.8 Timo Lassy Trio

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazz-artistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia.
Lassyn 14-vuotinen sooloura on poikinut kahdeksan kansainvälisesti julkaistua levytystä. Esimerkiksi Moves-albumi palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzlevynä. Sitä on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä huippuarvioissa kuvattu merkkiteokseksi, joka esitteli artistin tuotantoa laaja-alaisesti ja enteili uusia taiteellisia avauksia ja suuntauksia. Viime vuonna  julkaistiin kehuttu Big Brass (Live at Savoy Theatre Helsinki) -albumi, jolla kuullaan Timo Lassy Bandin lisäksi Ricky-Tick Big Band vaskisektiota ja viime syksynä Suomen Jazzliitto myönsi Lassylle vuoden 2020 Yrjö-palkinnon.Punkaharjun elokuisessa illassa Lassy esittelee vielä toistaiseksi harvoin kuullun uuden triokokoonpanonsa, johon kuuluvat kotimaisen jazzin kovatasoiset luottonimet basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen.

Trio kätkee taakseensa siis jotain uutta ja yllättävääkin, ja luvassa on tuoretta nimenomaan tälle ryhmälle sävellettyä musiikkia Lassyn terävästä sävelkynästä.

Kokoonpano:
Timo Lassy, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

***

Lipun hinta 35€/hlö.
Keikka alkaa klo 21.
Ennen keikkaa on mahdollista nauttia illallista klo 18-19 alkaen.

***

Sieniristeily, kolmen ruokalajin illallinen ja keikka yhteishintaan 159€/hlö.

***
Varaukset ja tiedustelut:

015 511 311