4.9.2021 Emma Salokoski / Marjukka Tepponen

***HUOM***

TIEDOTE 3.9.2021

Valitettavasti sairastumisen vuoksi Emma Salokoski ei pääse esiintymään Hotelli Punkaharjulla, mutta hänet korvaa sopraano Marjukka Tepponen, joka on kiinnitetty mm. New Yorkin Metropolitan oopperaan.

Tämän hetken eturivin sopraanoihin kuuluva Marjukka Tepponen on valloittanut karismallaan niin yleisön, kuin kriitikotkin suomalaisilla ja kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Sopraanon debyytti oopperalavoilla tapahtui Jyväskylän Oopperan La Traviatan Violettana vuonna 2008 ja siitä lähtien hän on ollut vakiovierailija niin maakuntaoopperoissa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, kuten Suomen Kansallisoopperassakin. Hänen ulkomaandebyyttinsä hän teki Grazin oopperan La Bohémen Mimín roolissa vuonna 2010.

Tepposen tärkeitä ulkomaisia oopperataloja ovat mm. Seattle Opera ja Bregenzer Festspiele. Tepponen on tunnettu myös ahkerana konsertoijana, niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin saralla. Tepponen on myös levyttänyt useita albumeja ja oopperatallenteita mm. Gounodin Faustin (Naxokselle). Tulevia rooleja Tepposen uralla ovat mm. Minna Canth Savo-oopperan Minnan Taivas-produktiossa, Micaela Savonlinnan Oopperajuhlien Carmen produktiossa ja Cio Cio San Puccinin Madama Butterfly-oopperassa Grazissa.

Hotelli Punkaharjun illassa mukana ovat myös häikäisevä jazztrumpetisti Mikko ”Gunu” Karjalainen sekä Suomi-palkittu kitaristi Jarmo Saari.

Tässä ”special edition” konsertissa ainutkertainen trio-kokoonpano esittää jazz sovituksia rakastetuista kappaleista kuten Satumaa ja Amazing Grace.

Marjukka Tepponen, laulu
Jarmo Saari, kitara ja laulu
Mikko ’Gunu’ Karjalainen, trumpetti ja piano

Keikka alkaa noin klo 21
Lipun hinta 35€/hlö
Ennen keikkaa on mahdollista nauttia neljän ruokalajin illallinen klo 18.

***

Varaukset ja tiedustelut:
p. 015 511311