3.-5.9. Suloinen Syyskuu – Lumoudutaan luonnosta joogaviikonloppu

Suloinen syyskuu joogaretriitti upeassa harjumaisemassa on täynnä voimaanuttavaa yhdessäoloa, luontoa, elämyksellistä musiikkia sekä lempeyttä ja rauhoittumista oman mielen äärellä.

***

Suloinen syyskuu joogaviikonlopun aikana pidetään jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Nautitaan yhdessäolosta, opitaan lempeyttä omaa kehoa ja mieltä kohtaan ja pidetään huolta itsestämme. Kuunnellaan hiljaisuutta ja ihan vain ollaan syksyisen harjun hellässä sylissä. Viikonlopun aikana haetaan yhteyttä omaan kehoon hengitystä kuulostellen.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero Vänttinen.

Aamuisin herätellään kehoa lempeällä flow-harjoituksella ja myöhemmin haastetaan kehoa saunajoogassa. Päästetään keho rentoutumaan ohjatusti ja rauhoitutaan meditaatioon. Viikonlopun teeman mukaisesti lähdetään myös luontoon ja nautitaanharjun ainutlaatuisesta ympäristöstä. Lauantain retkellä kokeillaan metsäjoogaa, nautitaan lounastaluonnossa ja kuullaan Saimin suhteesta luontoon ja luonnon parantavasta voimasta.

Ohjelmassa on tietysti myös keittiömme ainutlaatuisia herkkuja sekä lauantai-iltana upea Emma Salokosken keikka.

Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Viikonlopun aloitus on perjantaina n. klo 17:00. Tarkka aikataulu lähetetään osallistujille n. 2 vkoa ennen viikonlopun alkua.

Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassatai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Otathan mukaasi oman joogamaton sekä säänmukaisenvarustuksen metsäretkeä varten.

***

Hinnat:
Metsähuone 450€/hlö
Metsähuone yhdelle 599€/hlö
1hh 610€/hlö
2hh 520€/hlö
2hh yhdelle 660€/hlö
Sviitti 590€/hlö
Sviitti yhdelle 839€/hlö
Lisävuode 390€/hlö

Hinnat ovat per henkilö ja sisältävät joogaviikonlopun ohjelman, Emma Salokosken konsertin, majoituksen sekä ruokailut.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311