5.-7.11. Marraskuun joogaviikonloppu – pieni pysähdys, pyhä hetki

Perinteinen pyhäinpäivän joogaviikonloppu on täällä taas, joka on järjestetty Hotelli Punkaharjun ensimmäisestä syksystä lähtien! Marraskuisessa retriitissä nautitaan, rentoudutaan, ollaan läsnä hetkessä kehoa kuulostellen sekä hämmennytään pienistä ihmeistä.

***

Pyhäinpäivän joogaviikonloppu tarjoaa upean kokemuksen kaikille aisteille ja samalla mahdollisuuden pysähtyä talven murrokseen. Laskeudutaan hiljaisen harjun syliin ihan vaan olemaan ja aistimaan kaikkea kaunista. Viikonloppu täynnä Pieniä, pyhiä hetkiä.

Viikonloppu sisältää lempeitä joogaharjoituksia (yinjooga, lempeä flow, saunajooga). Hengitellään rauhassa, meditoidaan, mennään metsään ja availlaan aisteja. Ollaan läsnä ja hellitään kehoa, mieltä ja sielua. Kuunnellaan hiljaisuutta ja upean sopraanon Marion Melnikin konserttia.

Ohjelmassa on tietysti myös keittiömme ainutlaatuisia herkkuja, jotka on suunniteltu erityisesti viikonloppua varten. Toiveiden mukaisesti pääsemme nauttimaan kasvispainotteisia herkkuja koko viikonlopun ajan.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat tutut Nina Massa ja Tero Vänttinen. Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Viikonlopun aloitus on perjantaina n. klo 17:00. ja lopetus sunnuntaina n. klo 14:00. Tarkka aikataulu lähetetään osallistujille viikko-pari ennen viikonlopun alkua.

Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Otathan mukaasi oman joogamaton sekä säänmukaisen varustuksen ulkoilua varten.

***

Hinnat:
1hh 610€/hlö
2hh 520€/hlö
2hh yhdelle 650€/hlö
Sviitti 590€/hlö
Sviitti yhdelle 830€/hlö
Lisävuode 390€/hlö

Hinnat ovat per henkilö ja sisältävät joogaviikonlopun ohjelman, majoituksen Marion Melnikin konsertin sekä ruokailut.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311