Turvallisuustoimenpiteet Covid-19 epidemian aikana

 

***

Hei Sinä Hotelli Punkaharjun ystävä.

Me Hotelli Punkaharjulla haluamme tarjota kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja pitää teistä hyvää huolta, kun vierailette meillä. Seurataanhan siis yhdessä Suomen hallituksen ja Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen ohjeistuksia ja suosituksia:

Ethän saavu vieraaksemme, jos sinulla on koronaoireita tai olet saanut positiivisen testituloksen viimeisimmän kolmen viikon aikana.
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

Pidä vähintään 2 metrin turvaväli niihin, jotka eivät kuulu seurueeseesi.

Pese kädet, ole hyvä!
Pese kädet vedellä ja saippualla ja kuivaa kertakäyttöpyyhkeeseen. Asiakaspalvelupisteissä ja wc-tiloissa on käsidesia tarjolla.

Yski ja aivasta oikein!
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella.

Meille on turvallista tulla. Kaikissa tiloissamme on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Henkilökunta käyttää maskeja ja pintoja puhdistetaan tihennetysti. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä myös vieraillemme.

***

Yleisesti vallitsevasta tilanteesta huolimatta toivomme kaikkien nauttivan luonnosta, läheisistä ja arjen pienistä ihmeistä yhdessä turvallisuus huomioiden. Me Hotelli Punkaharjulla seuraamme epidemiatilannetta ja hallituksen ohjeistuksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toiminnassamme Hotelli Punkaharjun ja Museoravintola Nilan verkkosivuilla.

Hotelli Punkaharjun myyntipalvelu on avoinna ja meihin voi olla yhteydessä maanantaista perjantaihin klo 9-15. Vastaamme mielellämme mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Myyntipalvelun tavoitatte sähköpostitse tai puhelimitse +358 15 511 311.

Lämmöllä,
Saimi ja koko Hotelli Punkaharjun väki