Turvallisuustoimenpiteet Covid-19 epidemian aikana

***

Hei Sinä Hotelli Punkaharjun ystävä.

Me Hotelli Punkaharjulla haluamme tarjota kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja pitää teistä hyvää huolta, kun vierailette meillä. Vastuullisena yrityksenä tahdomme olla ennaltaehkäisemässä Covid-19 viruksen leviämistä maassamme näin toisen aallon aikana. Seuraamme Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen suosituksia sekä hallituksen linjaamia toimenpiteitä.

Pidetäänhän huolta toisistamme ja noudatetaan koronaepidemiaan liittyviä ohjeistuksia ja linjauksia yhdessä:

Ethän saavu vieraaksemme, jos sinulla on koronaoireita.
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

Muista turvaväli!
Pidä vähintään 1-2 metrin väli niihin, jotka eivät kuulu seurueeseesi.

Pese kädet, ole hyvä!
Pese kädet vedellä ja saippualla ja kuivaa ekrtakäyttöpyyhkeeseen. Asiakaspalvelupisteissä ja wc-tiloissa on käsidesiä tarjolla.

Yski ja aivasta oikein.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella.

***

Yleisesti vallitsevasta tilanteesta huolimatta toivomme kaikkien nauttivan luonnosta, läheisistä ja arjen pienistä hetkistä yhdessä turvallisuus huomioiden. Me Hotelli Punkaharjulla seuraamme meneillään olevan koronavirusepidemian kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista Hotelli Punkaharjun ja Museoravintola Nilan toiminnassa verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa.

Hotelli Punkaharjun myyntipalvelu on avoinna ja meihin voi olla yhteydessä maanantaista perjantaihin klo 9-15. Vastaamme mielellämme mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Myyntipalvelun tavoitatte sähköpostitse tai puhelimitse +358 15 511 311.

Vaikka tilanne on meistä jokaiselle poikkeuksellinen ja haastava, niin nautitaan syksyisestä luonnosta, läheisistä ja pienistä ihmeistä. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Lämmöllä,
Saimi ja koko Hotelli Punkaharjun väki