Turvallisuustoimenpiteet Covid-19 epidemian aikana

***

Hei Sinä Hotelli Punkaharjun ystävä.

Valtioneuvosto esittää eduskunnalle ravintoloiden sulkemista kolmeksi viikoksi 8.3.2021 alkaen. Tämä on yksi toimenpiteistä, joilla koronapandemia yritetään saada tyrehtymään maassamme.

Me Hotelli Punkaharjulla haluamme tarjota kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja pitää teistä hyvää huolta, kun vierailette meillä. Olemme päättäneet toimia vastuullisesti ja suljemme Hotelli Punkaharjun, Ravintola Punkaharjun sekä Museoravintola Nilan ennakoivasti jo maanantaista 1.3.2021 alkaen.

Olemme erittäin pahoillamme, että olemme joutuneet perumaan varauksia maaliskuun ajalta, mutta uskomme, että tämä alaamme kohdistuva toimenpide on meidänkin taloudellisista menetyksistä huolimatta välttämätön ja toivottavasti rauhoittaa pandemiatilanteen koko maassa kesämatkailukautta kohti mentäessä.

Käytämme sulun ajan loppukevään ja kesän valmisteluun niin, että kun taas avaamme ja tapaamme, meillä on ilo tarjota Teille paljon kauniita, uusia ja yllättäviäkin asioita.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme hotellin ja ravintolan avautumisesta mahdollisimman pian verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Toivomme pääsevämme avaamaan hotellin ovet toukokuun alussa.

Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksemme heti, kun rajoituksen sen taas sallivat. Kuten menneenä, niin tänäkin vuonna luonto jatkaa kulkuaan. Nautitaan siis luonnosta, läheisistä ja siitä, että aurinko nousi tänäänkin. Ennen kaikkea pidetäänhän itsestämme ja  toisistamme hyvää huolta ja nautitaan ikimuistoisista hetkistä harjulla, kun rajoituksen sen sallivat!

Hotelli Punkaharjun myyntipalvelu on avoinna ja meihin voi olla yhteydessä maanantaista perjantaihin klo 9-15. Vastaamme mielellämme mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Myyntipalvelun tavoitatte sähköpostitse tai puhelimitse +358 15 511 311.

Lämmöllä,
Saimi ja koko Hotelli Punkaharjun väki