Vierasvenesatama

61°47’50.0″N 29°18’11.5″E

Tervetuloa veneilijät!

Rannastamme löytyy  höyrylaivalaiturin lisäksi vierasvenelaiturit sekä yön yli viipyville että päivävierailijoille. Huippuravintolan lisäksi meillä on rantasauna ja ulkoporeallas, konsertteja, keikkoja, elämyksiä ja aktiviteetteja!

Vierasvenelaituri

Yön yli viipyville tarkoitettu vierasvenelaituri sijaitsee Kaarnaniemessä, metsähuoneiden läheisyydessä, aivan höyrylaivalaiturin vieressä. Laituri on tukeva betoniponttonilaituri, jossa on kahdeksan poijupaikkaa, myös kylkikiinnitys on mahdollinen. Vierasvenelaituriin on vedetty sähköt; tarjolla on maasähkö kahdeksalle veneelle. Vierasvenesataman syväys on 2 metriä. Vierasvenelaiturin yhteydessä on pysäköintialue ja pieni jätepiste. Kävelymatka vierasvenelaiturista hotellin päärakennukseen on noin 500 metriä.

Laituri Googlemapsissa

Keisarinnan huvilan päivälaituri

Päivälaituria voit hyödyntää esim. päiväkäynnillä tai ravintolamatkalla hotellin herkullisten pöytien ääreen. Laituri on 12 poijupaikalla varustettu, tukeva betoniponttonilaituri, joka sijaitsee Keisarinnan huvilan edessä, n. 300 metriä vierasvenelaiturista Puruveden suuntaan. Päivälaiturista on n. 200 metrin kävelymatka hotellin ja ravintolan tiloihin.

Tuunaansaaren vierasvenesatama

Hotellia vastapäätä, lahden vastarannalla palvelee täysin varusteltu Tuunaansaaren vierassatama mm. tankkaus- ja septitankintyhjennysmahdollisuuksineen.

***

Hinnat:

Päivälaituri: maksuton

Vierasvenelaituri: 20 €/vrk + mahdollinen sähkö 5 €/vrk

Osa laituripaikoista on ennakkoon varattavissa.

Yöpyminen venelaiturissamme sisältää rantasaunan yleiset aamuvuorot sekä wc- ja pesutilojen käytön. Hotellin rantasauna ja ulkoporeallas ovat varattavissa yksityiskäyttöön.

Suosittelemme myös tutustumaan tapahtumakalenteriimme, elämyksiimme, välinevuokraamoomme sekä nauttimaan ravintolamme antimista aamiaisesta illalliseen saakka.

***

Tiedustelut ja varaukset:

P. + 358 15 511 311