Vierasvenesatama

Saavu Punkaharjulle vesiteitse, kuten oli tapana jo 1800-luvulla.

***

Hotelli Punkaharjun rannasta löytyy höyrylaivalaiturin lisäksi omat vierasvenelaiturit päivävierailijoille että yön yli viipyville. Vierasvenelaituri sijaitsee metsähuoneiden läheisyydessä, aivan höyrylaivalaiturin vieressä. Vierasvenelaiturissa on kahdeksan poijupaikkaa, mutta isoimmille veneille myös kylkikiinnitys on mahdollinen. Vierasvenesatamassa on tarjolla maasähkö kahdeksalle veneelle. Vierasvenelaiturin yhteydessä on myös parkkipaikka ja pieni jätepiste. Päivälaituri sijaitsee aivan Keisarinnan huvilan edessä ja siitä on vain lyhyt kävelymatka hotellin ja ravintolan tiloihin. Keisarinnan huvilan päivälaiturissa on 12 poijupaikkaa ja lahden vastarannalla palvelee täysin varusteltu Tuunaansaaren vierasvenesatama. Hotelli Punkaharjun vierasvenesataman syväys on 2 metriä.

Kesästä 2019 alkaen Hotelli Punkaharjulle on päässyt myös isommalla purjeveneellä, sillä viimeinen yli 12m mastot estänyt Hievasniemen voimalinja kaatui kevään 2019 myrskyissä. Vierasvenesataman syväys on noin 2 metriä.

***

Hinnat
20€/vrk
Sähkö +5€/vrk

Yöpyminen venelaiturissamme sisältää rantasaunan yleiset aamuvuorot sekä wc- ja pesutilojen käytön. Suosittelemme nauttimaan Hotelli Punkaharjun ravintolan antimista aamiaisesta illalliseen saakka.

Osa paikoista on ennakkoon varattavissa.

***

Tervetuloa veneellä Hotelli Punkaharjun vieraaksi!